|
Hellas
|
 |
« poslato: 22 06 2007 04:01 » |
|
Ljudi jel iko bio u Tropicu ? Jel valja sta? Cijene? Izbor? Usluge? Ja jos nisam uhvatio priliku da odem ali moracu ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Napster creator Shawn Fanning responded later in the ceremony by presenting an award wearing a Metallica shirt, saying "I borrowed this shirt from a friend. Maybe, if I like it, I'll buy one of my own."
|
|
|
|
Nightwish
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 22 06 2007 05:32 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
IDU DVE CACKALICE ULICOM,VIDE IGLU I KAZE JEDNA: VIDI HEVI METALCA  !!!
|
|
|
|
petko666
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 22 06 2007 07:00 » |
|
Hmm, area 74450  hahahahahahha
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Betraying and playing dirty, you think Youll win But someday youll fall, and Ill be Waiting Laughs of an insane man, youll hear Personality is my weapon against your Envy...
|
|
|
|
jovicic
Gost
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 22 06 2007 07:11 » |
|
Poceli smo raditi analizu podataka o cijenama u Tropicu,Fructi,STR NESO i STR JASNA! Rezultati su veoma zanimljivi.Cekamo da kompletiramo dokumentaciju pa da objavim.Bice dobra fora.
A Tropic je surova kapitalisticka rupetina.Upravnik ima porculanske zube i neki je ufurani japi.Ko iz stripa.Celav,kravatiran disciplinovan i lazno vazan kao neki zastavnik prve klase. Gdje li ih samo pronalaze?
Mozda je nebitno,ali kad smo usli sa papirom i olovkom i poceli popisivati cijene,zamolili su nas da izadjemo.I u Fructi i u Tropicu!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
petko666
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 22 06 2007 07:26 » |
|
Nista, treba uzeti kameru, pa u ekšn 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Betraying and playing dirty, you think Youll win But someday youll fall, and Ill be Waiting Laughs of an insane man, youll hear Personality is my weapon against your Envy...
|
|
|
|
dzabaleban
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 22 06 2007 07:51 » |
|
Mozda je nebitno,ali kad smo usli sa papirom i olovkom i poceli popisivati cijene,zamolili su nas da izadjemo.I u Fructi i u Tropicu!
Koji primitivci. To nije ni glupo. hahahhahaa! Možda se boje da ih ne ureknete!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kad se neko nečem dobrom nada
|
|
|
|
jahrastaffaraj
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 22 06 2007 10:55 » |
|
ja sam vidio onu glavnu cijenu. pepsi je tamo najjeftiniji 2.05 km(2l i to pepsi twist).I koliko sam vidio samo tako ima za kupiti original sprite
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 22 06 2007 12:05 » |
|
offtopic: sprite je toliko ogavan sok da bi ga trebalo zabraniti 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Napster creator Shawn Fanning responded later in the ceremony by presenting an award wearing a Metallica shirt, saying "I borrowed this shirt from a friend. Maybe, if I like it, I'll buy one of my own."
|
|
|
|
|
|
toydog
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 23 06 2007 04:16 » |
|
Bila sam u tropiku, al ne u onom velikom dijelu (prodavnici), vec u pekari i jednom butiku. Pekara je ludilo, prodaju samo minijaturne bureke (oko 70 pf kom). odlicni su, odnosno zeljanica je odlicna, i sa tikvicama, za ostale ne znam. vrijedi otici u pekaricu..., a u butiku sam kupila sesir (ovo sunce ubija) za 1 km. E, da, ko pije guaranu, za 30 pf je jeftinija nego u frukti, tako sam cula. pa, za sad su cijene dobre  A vlasnik, ma da mu noga iz čela raste, zaboli me bas!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Nightwish
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 23 06 2007 04:22 » |
|
offtopic: sprite je toliko ogavan sok da bi ga trebalo zabraniti  Rzliciti su ukusi , meni je bas extra hladan samo sto ga rijetko pijem jer ga nema bas svagdje
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
IDU DVE CACKALICE ULICOM,VIDE IGLU I KAZE JEDNA: VIDI HEVI METALCA  !!!
|
|
|
|
Widowmaker
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 23 06 2007 06:55 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
 ...jer svijet je u nama, a ne u kulama...
|
|
|
|
Hellas
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 21 02 2008 04:07 » |
|
radnici u tropicu imaju duplo vecu platu od ovih u fructi takodje imaju jednom sedmicno slobodan dan dok ovi vocni nemaju uopste slobodnih dana zasad 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kiza
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 21 02 2008 04:45 » |
|
zivio tropic, triput ura za fruktu, brodjani napolje, brodjani napolje....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
koji ku... ovo citas...
|
|
|
|
dzabaleban
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 21 02 2008 06:57 » |
|
Mislim da kizi treba dati 5 iz zalaganja.
Još malo pa ću kad otvorim frižider naći njegov post. U špajz ne smijem ni da gledam.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kad se neko nečem dobrom nada
|
|
|
|